Zoeken naar auto wrappen

 
 
auto wrappen
Auto laten wrappen wrapz.be.
Voor interieur wrapping zijn er bijvoorbeeld houtstructuren en dergelijke. Uw saai witte koelkast omtoveren tot een moderne koelkast door deze te wrappen in brushed aluminum is zeker de moeite waard. Zoals daarpas vermeld gaat het natuurlijk niet enkel over een auto wrappen, maar het is veel uitgebreider.
autoruiten
Car wrapping Uw auto in een trendy nieuw jasje Art Vision.
Bij het wrappen van uw auto spannen we een vinylfolie over elk koetswerkonderdeel. Door warmte rekt de folie uit en volgt hij perfect de kromming van je carrosserie. Zo sluit die naadloos aan bij het lijnenspel van uw wagen. Car wraps in alle kleuren en tinten. Bij car wrapping staat uw voorkeur centraal: de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wilt u de volledige wagen inpakken? Enkel het centrale deel? Kiest u voor glanzende folie of een matte afwerking? Wilt u carbon-effect, blinkend zilver of mat zwart? Ook trendy prints zijn mogelijk. We printen reclameboodschappen op folie; waarom dan geen hip racenummer of persoonlijk accent? We bekijken samen hoe we uw auto inpakken. Of uw motor.
folie
Auto laten wrappen kostprijs wrapz.be.
Deze prijzen zijn exclusief extra kosten 50 voor het wassen van zeer vuil aangeleverde wagens. Extra info: Wegens hoge materiaalkost bij het wrappen vragen wij klanten ter bevestiging van de offerte een voorschot over te maken van 20% van het factuurbedrag. Deze informatie zal vermeld worden op de offerte die u toegestuurd krijgt na uw aanvraag. Vanwege de complexiteit en diversiteit van alle verschillende voertuigen zijn prijzen voor een volledige carwrap enkel nog beschikbaar op aanvraag. Prijzen voor een volledige wrap beginnen vanaf 1400 euro voor de kleinere modellen. U mag hiervoor steeds contact met ons opnemen en ideaal ook enkele fotos toevoegen in uw bericht. Dak klein carbon, brushed metallic., Dak groot carbon, brushed metallic., Motorkap klein carbon, brushed metallic. Motorkap groot carbon, brushed metallic. Spiegels beide carbon, brushed metallic. Willem Tellstraat 23. BTW BE 0632.624.793. Phone: 32 499 29 21 41. whatsapp iMessage available. Auto laten wrappen. Voordelen auto wrappen. Auto laten polieren. Search for: xf002.
blinderen
Plasti Dip je wagen want wrappen is zo 2012 Page 2 Autofans.
Jochim 03/09/2014 1732.: Ik zou graag mijn auto zelf dippen, het is wel een raadsel hoeveel ik zou nodig hebben., Ikzelf heb een bmw 320d E46. Ook ben ik benieuwd hoe de mat blauwe plasti-dip uitkomt, is dit eerder licht blauw of donker blauw? lizie 03/10/2014 1531.: niet te kort met de hogedruk zo'n' 2meter afstand zal wel volstaan. nee dank u het scheurt dit heb je natuurlijk niet voor met wrappen!
wrap folie kopen
Uw auto laten wrappen Prijslijst wrappen Stickerland.
Prijzen zijn inclusief btw, ontvetten, demonteren, plakken, monteren en schoon opleveren van alle gelakte delen van de auto zoals; handvaten, spoiler, spiegelkapjes, dak, portieren, achterklep, motorkap, spatschermen en bumpers, tevens met de sponningen tot 2e rand, of anders in overleg. Voor Carbon en Brushed steel effect folie, geldt een toeslag. U kunt ook heel eenvoudig, snel en geheel vrijblijvend zelf een prijs berekenen voor het wrappen van uw auto. Dit kunt u doen door naar de berekenpagina van The Wrapfactory te gaan waarop u uw auto kunt kiezen en direct kunt zien wat het wrappen van uw auto kost.
folie
Stema Car Customs Car Wrapping Overpelt, Limburg.
raamfolie blokker
Carwrappen Car van wrappen Mercedes laat E-klasse. je doen bij ProCarWrap 3 jaar garantie!
Wat dacht u van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? Bekijk de digitale kleurenkaart of bezoek onze showroom in Amsterdam om inspiratie op te doen. Kan ik ook een print toepassen als car wrap? Een full colour wrap is een stevige vinyl sticker die we printen op onze grootformaat printers. De sticker wordt door professioneel opgeleide monteurs zorgvuldig en met speciale technieken op het voertuig geplakt. De car wrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevend vinyl zodat, wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, er een nieuwe auto van onder tevoorschijn komt. Wij wrappen autos ook vaak voor promotionele doeleinden.
wat kost een auto spuiten

Contacteer ons