#Zorg

Verschillende soorten gehoorapparaten

rhdfgjfghte5ytukeh4

Na het doen van een gratis gehoortest kan blijken dat je gehoor minder is geworden. Meestal moet je dan nog een gratis gehoortest doen bij de audicien in de winkel. Als uit de gratis gehoortest blijkt dat ook daar je gehoorvermindering hebt, dan raadt de audicien je waarschijnlijk een gehoorapparaat aan. Maar tegenwoordig zijn er zoveel gehoorapparaten, welke moet je nu kiezen? Er zijn 5 verschillende soorten categorieën gehoorapparaten. De gehoorapparaten zijn zo ingedeeld waarbij categorie 1 de meest simpele gehoorapparaten zijn en categorie 5 is de meest uitgebreide, dus ook de duurste uitvoering. Samen met de audicien wordt er gekeken welk gehoorapparaat het beste bij je past en ook binnen het gewenste budget past.

 

Extra service, audicien aan huis

Twijfel je of je gehoorapparaat nog in orde is, maar wil je de deur niet uit of kan je de deur niet uit? Geen probleem! Tegenwoordig bieden veel audiciens in Amsterdam, Rotterdam en verder door heel Nederland deze extra service aan, dit wordt ‘’Audicien aan huis’’ genoemd. Ook zie je de service ‘’Audicien aan huis’’ vaker terugkeren, maar de audicien in Amsterdam, Den haag, Leiden of andere steden in de Randstad zijn nu wel wat meer bekend. Als je een trein, bus en een tram moet pakken om bijvoorbeeld naar een audicien in Amsterdam te gaan dan is dat natuurlijk een hele reis. Deze service houdt in dat ze bijvoorbeeld je gehoorapparaat nakijken of deze nog in orde is. Ook kunnen ze je gehoorapparaat afstellen, aanmeten of je mogelijkheid geven om een gehoorapparaat uit te proberen. Voor veel mensen is deze service een hele uitkomst!

 

Gehoorapparaat met bluetooth

Bluetooth is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een mobiele telefoon. De gehoorapparaten zijn ook met de tijd meegegaan, want ook nu kunnen de gehoorapparaten verbonden worden met je mobiele telefoon. Je kan je gehoorapparaat omtoveren tot een draadloze headset. Ideaal! Als je gebeld wordt, kan je de beller duidelijk op beide oren verstaan. Daarnaast is het een groot voordeel dat het volume van de stem en de omgeving worden afgestemd. Dit kan ook uitgezet worden. Ook zijn er extra apps of een streamer beschikbaar, voor extra comfort. Ook kan je de bluetooth verbinden samen met je gehoorapparaat om naar je favoriete muziek te luisteren of tijdens het autorijden naar de routeplanner te luisteren.

 

<<     >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *