#Zorg

Sleutel tot verandering ben jij

rhdfgjfghte5ytukeh4

Het is niet voor te stellen om te leven zonder geluk. Iedereen om je heen heeft liefde, geluk en zat andere dingen nodig om te zorgen dat je een mooi leven lijdt, jij dus ook. Wat jammer is, is dat hulpverleners geen glazen bol hebben om jou de uit je zorgen te helpen. Diegene die deze actie moet ondernemen ben jij zelf. Jij weet dat je problemen hebt en hoe dit ontstaan is. Wij zijn er voor jou om dit te bespreken en om jou te leren hoe je hier het best mee kan omgaan.

Praktijk Rozenhage biedt jouw de kans om met ons in gesprek te gaan over alles wat je maar dwars kan zitten. In deze praktijk zijn diverse medewerkers tot je beschikking. Voornamelijk krijg je te maken met psychosociale therapeuten die volwassen en kinderen helpen bij het onder ogen zien van hun problemen en deze zo goed mogelijk te verwerken. Het beste is om erover te praten en opzoek te gaan naar de meest diepliggende problemen die je dwars zitten. Wanneer jij je hiervoor openstelt kan je des te sneller de draad weer oppakken. Om inzicht te krijgen in je eigen situatie, je eigen problemen waarin je vastloopt zorgt dat automatisch weer voor rust. Rust is een belangrijke factor die men helpt stress en andere dingen te voorkomen.

Er zijn uiteraard heel veel verschillende soorten methoden om diverse situaties te handhaven. Er zijn bepaalde manieren, stromingen, therapieën en noem maar op. Hier bij deze praktijk wordt ook wel over psychosynthese gesproken. Bij deze stroming gaan we echt inhoudelijk op jou in. Dus wie ben je? Wat doe je? Waarom doe je dat soort dingen? Wat zijn je beweegreden? Wat maakt je gelukkig? Ervoor zorgen dat wij jouw helemaal binnenstebuiten leren kennen, zorgen dat we jouw specifieke achtergrond kennen. Meer informatie over hoe wij te werk gaan? Kijk dan op: https://www.praktijkrozenhage.nl/

<<     >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *